Eng

Escultora de formació multidisciplinària i oirginària de la ciutat comtal, Mesalles Demura viu entre Barcelona i Niamey, Níger.

Va començar la carrera artística en el món d la performance i el drama als 14 anys com a membre i direcció de diverses agrupacions performatives. Titulada en Pintura Mural i escultura per l'Escola Massana, estudià Arts medievals i escèniques a la Universitat de Barcelona amb en Ricart Salvat i l'Isidre Vallès d'entre d'altres, així com coneixements i procediments sintétics a la London Academy of Arts. Finalement s'instal·larà a l'Àfrica Occidental per a col·laborar activament en la difusió, de procediments contemporànis i tradicionals. Aquests coneixements adquirits i  circunscrits en la excperiéncia del ritual i la repetició, afectaran la metodologia de creació de les seves darreres col·leccions. 

L'obra de Mesalles Demura ha estat acompanyada d'un gran secretisme ja que en primera instància el material constructiu del que se serveix és el misteri. 

 

El seu treball està fortament relacionat amb la idea de cos o territori, meditat amb un esguard poètic; malgrat i que l'excusa fonamental de la narrativa de les propostes, fluctua entre el dolor, la contenció, i la ironia sobre la mort.